CIRCUITE  SI  MONTAJE  ELECTRONICE

Montaje electronice

 

   Se pot realiza montaje electronice personalizate plecând de la o simplă idee și până la transpunerea în practică, obținând un produs care întrunește toate normele de certificare și siguranță. Linia de producere a montajelor electronice este completă, se pornește de la o schemă, apoi se proiectează circuitul imprimat, se obține cablajul (PCB) pe care se plantează și se lipesc componentele electronice, se testează și se montează într-o carcasă. Produsul finit este livrat oriunde în țară prin curier rapid.

   Se acordă o atenție deosebită fiecărei etape, totul este minuțios calculat și executat iar după livrarea produsului se asigură în continuare consultanță și garanție care în anumite condiții poate ajunge până la 5 ani.

   Spre exemplu, un client care deținea o firmă de rulouri / jaluzele electrice a dorit un montaj care să simuleze funcționarea produselor sale, dar cu reducerea dimensiunii și a greutății. Montajul obținut era astfel ușor de transportat și manipulat, păstrând funcțiile de bază ale produsului original.

   Un montaj electronic care a plecat de la ideea unui client de a ilumina o scară interioară, este astăzi produs în serie și poartă denumirea de „Controler iluminat trepte progresiv”. Acesta a fost îndelung testat pentru a ajunge la versiunea de astăzi, punându-se un deosebit accent pe fiabilitatea întregului sitem, precizia și viteza de detecție a senzorilor, ușurința în instalare și programare, dar și obținerea unui preț de producție foarte mic. Acest controler poate comanda atât bandă led, cât și spoturi cu led, însumând o putere totală de peste 100W.